IRODA RIVOJLANISHINING XORIJIY OLIMLAR TOMONIDAN OʻRGANILGANLIGI HOLATI - Qobilova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada iroda muammosining xorijiy olimlar tomonidan o’rganilishiga oid fikrlar mavjud.