OILADA XOTIN QIZLARNI MAJBURIY MEHNATGA JALB QILISH VA ULARNING IJTIMOIY – PEDAGOGIK SABABLARI - Turakulov, Laziz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada oilada xotin-qizlarni majburiy mehnatga jalb qilish va ularning ijtimoiy-pedagogik sabablari haqida ma’lumot berilgan hamda bugungi kunda yurtimisda xotin – xotin qizlarga yaratilayotgan imkoniyatlar haqida ma’lumotlar berilgan.