INTERFAOL METODLARNING TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI - Alibekov, Davron (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada pedagogik faoliyatda interfaol yondashuvning imkoniyatlari va interfaol metodlarning xususiyatlari xaqida mulohazalar yuritilgan.