MAS’ULIYATLILIKNI SHAKLLANTIRISHDA INTEGRATSIYANING O‘ZIGA XOS MEZONLARI - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Mazkur maqolada shaxs mas’uliyati, mas’uliyatli shaxsning sifatlar, shaxsda mas’uyatlilikni shakllanganlik mezonlari haqida fikr bildirilgan. Shuningdek, kichik maktab yoshdanoq mas’uliyatlilikni tarbiyalash muammosi yoritilgan.