BOLANING TA’LIMGA TAYYORLIK MUAMMOLARI - Majidov, Jasur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu tezisda maktab ta’limiga yetuklik yuzasidan ayrim pedaogogik-psixologik fikrlar o‘rin olgan.