VIRTUAL OLAMNING YOSHLAR ONGIGA TA’SIRI - Sangirova, Nilufar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2025)
Ushbu maqolada raamli jamiyat va unda yoshlar tarbiyasi masalasi yoritilgan. Bugungi kunda yoshlar ta’lim-tarbiyasiga virtual olam ta’siri uzining salbiy jihatlarini namoyon etmoqda shu sababli quyidagi maqolada uni oldini olish choralari yoritilgan.