MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA О‘YIN FAOLIYATINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI О‘RGANISH - Akramova, Xafiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalar o'yin faoliyatiтning psixologik xususiyatlari va o’yinlarning bolalar psixik taraqqiyotidagi o’rni hususida mulohazalar yuritilgan.