ПСИХОЛОГИЯДА СПОРТЧИ ШАХСИ ХАРАКТЕРИ ШАКЛЛАНИШИНИНГ ЎРГАНИЛИШИ - Abdurasulov, Rustam (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мазкур мақолада спортчи шахси шаклланишининг ўрганилишиборасидагиназарий қарашлар илмий жиҳатдан талқин қилинган