MAXSUS MAKTABLARDA IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARNI TANLAB OLISHDA DIFFERENSIAL YONDASHUV - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada maxsus maktablarga imkoniyati cheklangan bolalarni tanlav olish va ularni ta’limga jalb qilish, bu masala yuzasidan respublikamizda qabul qilingan qarorlar taxlil qilingan.