МУҲАББАТ ҲИСЛАРИ БОСҚИЧЛАРИНИНГ ГЕНДР ХУСУСИЯТЛАРИ - Axmedov, Baxtiyor (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада севги-муҳаббат тушунчаларининг ўзига хос томонлари шарқ мутафаккирларининг дурдона маълумотлари ва ғарб мамлакатлари тадқиқотчиларининг фикр мулоҳазалари билан бойитилган ва батафсил ёритиб ўтилган.