EMOTSIONAL INTELLEKT TUSHUNCHASINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Sharofitdinov, Abdulla (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada emotsional intellekt paydo bo’lishining psixologik tavsiflari, emotsional intellekt tushunchasiga oid turli tadqiqotlar, emotsional intellekt tuzilishi, emotsional intellekt va shaxs, emotsional intellektni rivojlantirish shart-sharoitlari, emotsional kompetentlik kabi tushunchalarning psixologik xarakteri ochib berishga harakat qilingan.