TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING TA’LIM SIFATINI OSHIRISHGA TA’SIRI - Botirov, Shonazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mamlakatimizning ijtimoiy iqtisodiy rivojlanishini jadallashtirish va uning iqtisodiy xavfsizligini ta’minlashda ta’lim tizimining o’rni beqiyosdir. Dunyoda ta’lim tizimida ro‘y berayotgan ta’limning baynalminallashuvi, talabalarning xalqaro mobilligi, (almashuv dasturi) ta’lim dasturining tez o’zgaruvchanligi kabi global tendensiyalar bir qatoriga ta’lim sifatini ta’minlash masalasi ham alohida ahamiyat kasb etib bormoqda.