YOSH OILALARDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI BARQARORLASHTIRISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Ochilov, Chingiz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Usgbu maqolada oila mustahkamligi jamiyat faravonligining asosiy negizi, yosh oilalarda sog‘lom turmush tarzini barqarorlashtirish muammolariga bag‘ishlangan.