ПСИХОЛОГИЯДА СПОРТЧИ ШАХСИ ХАРАКТЕРИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Abdurasulov, Rustam (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мазкур мақолада спортчи шахси характерининг ўзига хос хусусиятлари борасидаги назарий қарашларнинг илмий таҳлили баён қилинган.