KICHIK MAKTAB DAVRINING IRODAVIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH - Abdduvalieva, Nilufar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yosh davrida bolalaning maktabga o‘qishga axloqiy- irodaviy tayorgarligiga ta’sir etuvchi omillar hamda ushbu sifatlarni tarbiyachi tomonidan shakllantirish yo‘llari ko‘rsatilgan.