YOSH OILLARNING IJTIMOIY ADAPTATSIYASI MUAMMOLARI - Qarshiboyeva, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada yosh oilalarning dastlabki hayot siklida uchraydigan ayrim muammolar hususida mulohazalar yuritilgan.