MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNING MAKTAB TA’LIMIGA AXLOQIY TAYYORGARLIGINING MEZONI - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarning maktab ta’limiga axloqiy tayyorgarligining mezoni xaqida so’z borgan va uslubiy tavsiyalar berilgan.