BOG‘LOVCHILARNING USLUBIY XUSUSIYATLARI. - Usmonova, Umida (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada badiiy, publitsistik va rasmiy uslublarga xos matnlar misolida bog‘lovchilarning uslubiy xususiyatlarilar yoritilgan. Bog‘lovchilarning uslubiy xususiyatlari misollar, xususan, Sharof Rashidov asarlari misolida tahlil qilingan.