MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA PEDAGOGIK ISHLARNI TASHKIL ETISH - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagogik ishlarni tashkil etish hamda bola shaxsini Davlat talablariga muvofiq sog’lom va yetuk, maktabda o’qishga tayyorlangan tarzda shakllantirish yuzasidan fikrlar bildirilgan