O‘ZBEKISTONDA TA’LIM SOHASIDA OLIB BORILAYOTGAN ISLOHATLAR. - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
O’zbekiston o’z mustaqilligiga erishgach barcha sohadagi erkini o’z qo’liga oldi.Shu jumladan ta’lim sohasidagi erkinliklarini ham.Mustaqillikdan song davlatimizda yosh avlodga bilim berish va ta’lim sohasida ko’plab yangiliklar yaqqol namoyon bola bosadi. Ta’lim tizimiga tubdan o’zgarishlar kiritildi.