MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MILLIY HARAKATLI O`YINLAR ORQALI JISMONIY RIVOJLANISHINI VA TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISH: MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MILLIY HARAKATLI O`YINLAR ORQALI JISMONIY RIVOJLANISHINI VA TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Abdullayev, Dilshod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ta’lim jarayonida sodir bo`lgan xatolarni aniqlash va ularni to`g`irlash muhum ahamiyat kasb etadi. Shunga ko`ra eng avvalo harakat texnikasi tarkibidagi asosiy xatolar so`ng, asosiy bo`lmagan xatolar aniqlanadi va ular shu ketma-ketlikda to`g`rlanadi.