NAVOIY ASARLARIDA QO’LLANILGAN FITONIMLARNING HOZIRGI KUNDAGI MUQOBILLARINI QIYOSIY O’RGANILISHI - Maxfuza, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada Navoiy asarlarida keltirilgan o’simlik dunyosiga oid so’zlardan namunalar va hozirgi kundagi nomlarini qiyoslanishi keltirilgan.