Oilada bolalarga oila byudjetini sarflash qoidalarini o’rgatishning o’ziga xos xususiyatlari - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilada bolalarga oila byudjetini sarflash qoidalarini o’rgatishning o’ziga xos xususiyatlari, xarajat turlari xaqida ma’lumot yoritilgan