MTT VA OILA HAMKORLIGIDA BOLALARNI MILLIYLIK RUHIDA TARBIYALASH - Toshtemirova, Dilnura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti va oila hamkorligida bolalarni milliylik ruhida tarbiyalashning nazariy va pedagogik asoslari yoritilgan.