«OILAVIY NODAVLAT MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINI TASHKIL ETISH TAMOYILLARI» - Toshtemirova, Dilnura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada oilaviy maktabgacha ta’lim tashkilotlarini tashkil etish va ular faoliyatini tashkomillashtirishning mazmuni haqida fikr yuritilgan.