MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA MILLIY QADRIYATLAR VOSITASIDA XULQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda milliy qadriyatlar vositasida xulq madaniyatini shakllantirish ,o’zbek xalqi madaniyati kabi masalalar yoritib berilgan.