PEDAGOG- TARBIYaCHINING INNOVATSION FAOLIYATI. - Maxfuza, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’limga xos muhim jihatlar, pedagog faoliyatining innovatsion xarakter kasb etishi, nazariy asoslari mazmuni izohlab berilgan.