МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТИНИНГ МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТИНИНГ РАҲБАРИ ТОМОНИДАН ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИНИ БОШҚАРИШ ВА НАЗОРАТ ҚИЛИШ - Ochilov, Navro'zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада назорат, режалаштириш, мотивация функцияларни бажарилишини кўзда тутган бошқарув жараёни ва рахбарнинг педагог ишчи ҳодимларининг ишлари самарадорлигини таъминлаш учун шароитларни яратиш ҳақида ёзилган.