TEACHING ENGLISH THROUGH GAMES IN PRESCHOOL EDUCATION - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolamda maktabgacha ta’lim tizimiga yangicha yondashuv asosida noan’anaviy darslarni tashkil etishning mazmun-mohiyati, bog’cha foydalanishning o‘rni va ahamiyati bayon qilingan. Mashg’ulot jarayonida didaktik o‘yinlardan foydalanish, uning bolalar tomonidan mavzularni samarali o‘zlashtirilishiga ta’siri asoslangan