BOLALARGA INGLIZ TILINI O’RGATISH METODLARI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta‟lim muassasida turli xil o‟yinlar orqali bolalarga ingliz tilini o‟rgatish haqida ma‟lumot berilgan.