BOLALAR SONI KO’P GURUHLARDA INGLIZ TILINI O’RGATISHDA NIMALARNI E’TIBORGA OLISH KERAK. - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasida chet tillariga berilgan katta ahamiyat va bolalar soni ko’p bo’lgan guruhlarda ingliz tili mashg’ulotlarni o’tish tartibi, hamda bolalarga ingliz tili o’rgatishda guruh hajmi kichik bo’lishi kerakligi va nutqiy muloqotni rivojlantirish ahamiyati haqida so’z yuritilgan.