O‘QUVCHILARNI JISMONIY TAYYORGARLIGINI HARAKATLI O‘YINLARNI QO‘LLASH ORQALI OSHIRISH: O‘QUVCHILARNI JISMONIY TAYYORGARLIGINI HARAKATLI O‘YINLARNI QO‘LLASH ORQALI OSHIRISH - Hasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Bir xil yoshdagi va bir xil jismoniy rivojlanish, jismoniy tayyorgarlikka ega bo‘lgan o‘quvchi-yoshlarda jismoniy sifatlarning rivojalanishi har xil ekanligi ta’kidlangan.