JISMONIY TARBIYA MASHG`ULOTLARINI BOLALARNI SOG`LOMLASHTIRISHGA YO`NALTIRISH ASOSIDA TASHKIL QILISH USULLARI: JISMONIY TARBIYA MASHG`ULOTLARINI BOLALARNI SOG`LOMLASHTIRISHGA YO`NALTIRISH ASOSIDA TASHKIL QILISH USULLARI - xasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha va boshlang`ich ta’limda O`quvchilar o`z-o`zini jismoniy tarbiyalab, sog`lig`ini mustahkamlashi ularni jismoniy rivojlantirishdagi roli jismoniy tarbiya mashg`ulotlarini bolalarni sog`lomlashtirishga yo`naltirish asosida tashkil qilish usullari bayon etilgan