ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ И НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ СИСТЕМЫ ДИСТАНЦИОННОГО ОБРАЗОВАНИЯ СТУДЕНТОВ ФИЗИЧЕСКОЙ КУЛЬТУРЫ.: THEORETICAL AND SCIENTIFIC BASIS OF THE SYSTEM OF DISTANCE EDUCATION OF STUDENTS OF PHYSICAL CULTURE. - hasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Masofaviy ta’lim talabalarning dasturiy bilim, tasavvur va ko‘nikmalari asosida mustaqil ishlash samaradorligini oshirish - ularni ilmiy fikrlashga o‘rgatish, o‘quv faniga qiziqishini kuchaytirish, kasbiy bilimlarini chuqurlashtirish, nazariy va amaliy mashg‘ulot mobaynida faolligini kuchaytirishdan iborat. Bunday faoliyatda masofali o‘qitishning ulushi kattadir.