INNOVATSION TEXNOLOGIYaLAR ORQALI NAZARIY BILIMLARNI OShIRISh MUAMMOLARI - atamurodov, shodiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
USHBU MAQOLA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ORQALI NAZARIY BILIMLARNI OShIRISh MUAMMOLARIGA QARATILGAN