МИЛЛИЙ ЎЙИНЛАРДАН ВА САЁҲАТЛАРДАН ХОТИН-ҚИЗЛАР ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯСИДА ФОЙДАЛАНИШ. - Namazov, Zafar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Аннотация: ушбу мақолада хотин-қизлар жисмоний тарбиясида миллий ўйинлардан фойдаланиш, миллий ўйинларнинг миллий қадриятларидаги ўрни, оилавий саёҳатларни ташкил қилиш ва ўтказишга оид бир нечта маслаҳатлар берилган. Шунингдек, илмий тадқиқот натижалари кўрсатилган ва шу асосда тавсия этилган.