ШАХСНИ ТАРБИЯЛАШДА “АЛПОМИШ” ВА “БАРЧИНОЙ” МАХСУС ТЕСТЛАРИНИНГ ЎРНИ ВА АХАМИЯТИ - buriboev, baxriddin (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Мақолада Ўзбекистонда баркамол авлодни тарбиялаш учун “Алпомиш” ва “Барчиной” махсус тестларининг ўрни ва аҳамияти ёритилган.