ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ЎҚИТИШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Olimov, Alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Мақолада таълим жараёнида инновацион технологияларнинг роли ва бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиларини касбий билимларини ошириш учун бугунги кун талабларидан келиб чиқган ҳолда фойдаланиш учун зарурий дастурий воситалар жумладан махсус мобил иловалар яратишнинг зарурияти ўрганилган.