Tekshiruv - Hazratqulov, sardor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Олий таълим муассасаларида спортнинг оммавийлигини янада оширишда талабалар ва профессор-ўқитувчилар ўртасида ўтказиладиган анъанавий спартакиадалар муҳим ўрин тутади. Бу тадбир спорт-соғломлаштириш байрами сифатида ўтказилиб, унда минглаб талабаларимиз, профессор-ўқитувчиларимиз иштирок этиб, ўз саломатликларини мустаҳкамламоқда.