Мутахассисларни тайёрлашда касбий фаолиятни ахборотли таъминоти тизими : Мутахассисларни тайёрлашда касбий фаолиятни ахборотли таъминоти тизими - muqimov, marif (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Мазкур мақолада бўлажак мураббий – ўқитувчиларни касбий фаолиятга тайёрлашнинг ахборотли таъминоти тизимини ишлаб чиқиш масаласи ечими ёритилади.