14-16 YOSHLI O’QUVCHILARGA YUGURIB KELIB UZUNLIKGA SAKRASH TEXNIKASINI O’RGANISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (BO’SM MISOLIDA) - Pardayeva, Elmira (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Maqolada 14-16-yoshli o’quvchilarga yugurib kelib, uzunlikka sakrash texnikasini o’rgatish metodikasini takomillashtirishning ahamiyati, uni o’rgatish orqali shaxsni har tomonlama barkamol etib tarbiyalashga yo’naltirilgan funktsiyalarini yoritib berishga qaratilgan.