Malakali voleybolchilarni texnik tayyorgarligini oshirish. - Xaydarov, Ilhom (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2024)
Ushbu maqolada Malakali voleybolchilarni texnik tayyorgarligini oshirish usullar, voleybol o‘yini texnikasi o‘yinni olib borish uchun zarur bo‘lgan harakat usullari majmuasidan, harakatlar texnikasi turli vaziyatlarda maqsadga muvofiq samarali harakat qilish, malakali voleybolchilarni texnik tayyorgarligini oshirish bo’yicha maxsus mashqlar yoritib berilgan