KURASHCHILARNI HARAKATLI O‘YINLAR YORDAMIDA TEXNIK-TAKTIK TAYORGARLIGINI OSHIRISH - Muqimov, Ma'ruf (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Ushbu maqolada dzyudochilar mahoratini oshirish, texnik-taktik tayyorgarligini yuqori darajada takomillashtirish, charchoq sifatlari, charchoqning organizm funksional xolatiga ta’siri, jismoniy chiniqishning harakatli o‘yinlarga bog‘liqligi xaqida so‘z boradi.