UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA VOLEYBOL O’YINING TARKIBIY TUZILISHI. - Fayzillayev, Maqsud (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqola O’zbekiston Respublikasida umumiy o’rta ta’lim maktab o’qivchilarida voleybol sport o’yinini va uni o’rgatish orqali shaxsni nafaqat jismoniy jihatdan, balki har tomonlama barkamol etib tarbiyalashga yo’naltirilgan.