OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYa-SOG‘LOMLAShTIRISh VA OMMAVIY TADBIRLARINI TAShKIL ETISh VA O‘TKAZIShNING DOLZARB MUAMMOLARI - atamurodov, shodiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
USHBU MAQOLA OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYa-SOG‘LOMLAShTIRISh VA OMMAVIY TADBIRLARINI TAShKIL ETISh VA O‘TKAZIShNING DOLZARB MUAMMOLARIGA QARATILGAN