laylo Oʻzbekistonda golbol sport turini ommalashtirish orqali koʻrish qobiliyatida nuqsoni bor shaxslar harakat faolligini rivojlantirish: Oʻzbekistonda golbol sport turini ommalashtirish orqali koʻrish qobiliyatida nuqsoni bor shaxslar harakat faolligini rivojlantirish - sobirova, laylo (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Maqolada, O’zbekistonda golbol sport turini ommalashtirish orqali, maxsus mashg’ulot vosita va usullari yordamida ko’rish qobiliyatida nuqsoni bor shaxslarni harakat faolligini rivojlantirishga e’tibor qaratilgan.