Юксак маьнавиятли шахсни тарбиялашда бадиий ва илмий адабиётларнинг аҳамияти - Saparova, Zamira (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Аннотация: мақолада юксак маънавиятли шахсни тарбиялашда бадиий ва илмий адабиётларнинг аҳамияти ҳақида сўз боради.