АЛИШЕР НАВОИЙ МЕРОСЛАРИНИНГ ЁШЛАР ТАРБИЯСИДАГИ МУҲИМ ОМИЛЛАРИ - Алтибаева, Малика (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Мазкур мақола Алишер Навоийнинг ижодий асарлари ёшлар тарбиясида муҳим аҳамиятга эга эканлигига бағишланган бўлиб, унинг ижодий мероси жаҳон маданияти тарихида ҳам юқори баҳоланганлиги таҳил қилинади.