П.ҚОДИРОВНИНГ «ОЛМОС КАМАР» ВА Ю.ТРИФОНОВНИНГ «АЛМАШИШ» АСАРЛАРИДА УРБАНИСТИК ЖАРАЁНИНИНГ МУШТАРАКЛИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Djalmatova, Zamira (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Мақолада таниқли ўзбек адиби П.Қодировнинг “Олмос камар” романи ўрганилиб ва уни бошқа урбанистик йўналишдаги эпик асарлар, аниқроғи, Ю.Трифоновнинг «Алмашиш» асари билан қиёсий тахлилига бағишланган.