GLOBALLASHUV SHAROITIDA YOSHLARDA AXBOROT ISTEMOLI MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISH MASALALARI - To`rayeva , G (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2022)
XXI asrga kelib insoniyat tez suratlar bilan o`zgarib borayotgan o`ta shiddatli va murakkab davrda yashamoqda. Bugungi kunda xalqlar va mamlakatlar o`rtasidagi aloqalar nihoyatda kuchayib beqiyos rang – baranglik va murakkablik kasb etmoqda.